FELCO 905

2.980 rsd

Alat za brušenje, oštrenje i podešavanje

Dizajnirano za profesionalce i zahtevne entuzijaste, ovo višenamensko oštrilo je brzo, efikasno i jednostavno za upotrebu. Zahvaljujući oštrilici FELCO 905, rezna ivica sečiva ostaje savršeno oštra i održavanje alata je u velikoj meri olakšano.
Ne može se koristiti na makazama za obrezivanje za levoruke, jednoručne makaze za orezivanje ili na električnim alatima.

  • 47g
  • 0.10lb
Kategorija:
 

Opis

Ovaj multifunkcionalni alat (brušenje, oštrenje i podešavanje) omogućava brzo i lako održavanje makaza za orezivanje dešnjaka i zaobilaznih nosača. Alat je kompaktan i kombinuje nekoliko jednostavnih operacija održavanja. Nekoliko poteza sa standardnim oštrenjem od volframovog karbida od 90 ° pomaže u održavanju rezne ivice noževa. Za finije oštrenje, drugi kamen od tvrdog metala osigurava savršeno oštru reznu ivicu. Na kraju, dve šesterokutne čahure od 7 mm i 8 mm omogućavaju lako podešavanje i zatezanje različitih pokretnih elemenata makaza za obrezivanje.
Ovi novi proizvodi dostupni su u ovlašćenim FELCO prodavnicama ili FELCO e-trgovini i idealni su dodaci za korisnike FELCO-a koji žele redovno samostalno održavati svoje alate.
Prednosti proizvoda:

Tri funkcije u jednom alatu:
O – Održava savršenu reznu oštricu na sečivu
B – Optimalno izoštrava sečivo
C – Olakšava podešavanje i brigu o alatu
Pogodno za obilazne makaze za rezanje i nosače
Jednostavna upotreba kako za profesionalce, tako i za zahtevne entuzijaste