FELCO 933

13.530 rsd

FELCO 933 je kompletna kutija za održavanje i servis vaših FELCO makaza za rezidbu. Ovaj komplet sadrži sve alate i delove koji su vam potrebni da vaše FELCO makaze za orezivanje i drugi baštenski alat budu u najboljem stanju. Servisiranjem i zamenom istrošenih ili oštećenih delova obezbeđujete da vaše makaze za orezivanje uvek rade najbolje i da su spremne za upotrebu.
FELCO kutija za održavanje je savršen poklon za ljubitelje bašte i one koji žele da se profesionalno brinu o svom alatu.

  • 556g
  • 1.23lb
 

Opis

Briga o vašim makazama za orezivanje je važna kako biste osigurali njegovu izdržljivost i pravilno funkcionisanje. Dobro održavane makaze za rezidbu čine čiste rezove sa preciznošću i udobnošću, što olakšava rad na rezidbi.
FELCO 933 kutija za održavanje je takođe odličan poklon za prijatelje ili članove porodice koji su strastveni kućni baštovani. Savršen početni komplet koji uključuje kultni FELCO 2 i sav alat i pribor koji je potreban za servisiranje i održavanje u savršenom obliku FELCO makaza za rezidbu.
Komplet uključuje:
– legendarne makaze za orezivanje FELCO 2
– Zamenska oštrica 2/3
– Višenamenski alat FELCO 905, koji vam omogućava da rastavite makaze za orezivanje i lako podesite i naoštrite sečivo
– FELCO 981 sprej, idealan za uklanjanje prljavštine i rđe nakupljene tokom upotrebe.
– Sprej za podmazivanje FELCO 980, koji se nanosi svakodnevno pre skladištenja
– FELCO 990 mast
– Ključ za podešavanje 2/30
– FELCO krpa