Felco 321

2.340 rsd

Makaze za branje i orezivanje čeličnim ručkama, ravna hromirana oštrica.

Dužina makaza 177mm.
Dužina oštrice 35mm.

Ravne hromirane oštrice od 177 mm sa zaobljenim krajevima makaze za branje i orezivanje FELCO 321 idealne su za sve orezivanje i žetvu. Dizajnirani su tako da nude optimalnu udobnost, jer amortizeri i posebno fleksibilna opruga sa šipkama FELCO 321 pomažu u smanjenju napetosti mišića. Makaze za branje i orezivanje FELCO 321 dizajnirane su za profesionalce u vinogradarstvu, drvećarstvu i plastenicima, kao i za rasadnike i cvećare; podjednako će zadovoljiti potrebe zahtevnih ljubitelja baštovanstva.

  • 110g
  • 0.24lb
  • 177.00mm
  • 6.97inch
 

Opis

Nova paleta makaza za branje i orezivanje FELCO dizajnirana je da zadovolji potrebe profesionalaca u drvogradnji, plastenicima i vinogradarstvu, kao i rasadnicima biljaka, cvećarima ili jednostavno zahtevnim vrtlarima i korisnicima. Kompaktni, lagani i ergonomski, FELCO makaze za branje i orezivanje posebno su čvrste zahvaljujući svojim čeličnim ručkama, dok njihovi mekani poliuretanski amortizeri osiguravaju maksimalnu udobnost i smanjuju napetost mišića. Ovi makaze za branje i orezivanje pogodni su i za dešnjake i levoruke korisnike.

Prednosti proizvoda
Lopatice od ugljeničnog čelika sa hromiranim premazom da bi sprečile koroziju i učinile ukrštanje noževa glatkijim
Lopatice sa žlebom soka
Ravne oštrice sa zaobljenim krajevima za precizne rezove bez oštećenja ploda
Poliuretanski amortizeri za smanjenje napetosti mišića
Opruga od nerđajućeg čelika za lagano kretanje, koja smanjuje napetost mišića + ručke od presovanog pocrnjelog čelika za optimalnu izdržljivost
Pogodno za levoruke i desnoruke korisnike
Polimerna kopča koja je jednostavna za upotrebu, čak i sa rukavicama