FELCO 812+

227.420 rsd

Vaši zadaci orezivanja će nesumnjivo postati lakši i vaša produktivnost će značajno porasti sa FELCO 812, bilo da sečete grane ili vinovu lozu, ovaj alat je vaš svestrani pratilac za orezivanje koji seče udobno i bez napora kroz grane do 35 mm / 1,4 inča sa lakoćom.

Za FELCO, inovacija je uvek u poboljšanju bez kompromisa, FELCO 812 ima kombinaciju ergonomije, brzine, snage i upravljivosti koje ga čine raznovrsnim za rad u bilo kom okruženju u hortikulturi, vinogradarstvu i pejzažu.

  • 35.00mm
  • 1.38inch
  • 3.12Kg
  • 6.88lb
  • 280.00mm
  • 11.02inch
 

Opis

Upoznajte svoj novi alat za obrezivanje i sečenje. Električne makaze za rezidbu FELCO 812 su savršena kombinacija snage i brzine, sa raznovrsnošću koja ih čini podjednako pogodnim u vinogradima, hortikulturi, parkovima i baštama, kao i u rasadnicima.

Uključite i napajajte svoj FELCO 882 napajanje i FELCO litijum-jonsku bateriju da biste oslobodili moćno čisto sečenje tokom celog dana intenzivnog rezidbe. Jednostavnim dvostrukim klikom na okidač možete birati između veće ili manje postavke otvaranja glave za sečenje da biste efikasnije i brže sekli veće ili manje grane.

Razumevanje performansi FELCO 812 je jednostavno kao pregledanje FELCO aplikacije na ekranu vašeg pametnog telefona ili tableta, aplikacija sadrži sve podatke o vašem alatu od broja rezova do trajanja baterije, takođe vam omogućava da upravljate podešavanjima alata tako da možete održavati rad na najvišem nivou efikasnosti.

Čvrsto i izdržljivo aluminijumsko kućište znači da će biti uz vas ceo život. Kompaktna, pouzdana i efikasna, ergonomska udobnost ručke učiniće da vas nerado spustite. Rezanje grana prečnika do 35 mm / 1,4 inča je nešto što ćete sada raditi sa lakoćom, jer se tankom reznom glavom lako manevriše da obrezuje one teško dostupne grane. Povećanje produktivnosti korišćenjem FELCO 812 postiže se bez napora, bez ikakvih dugotrajnih bolova.